Felhasználónév: Jelszó:
   Emlékezz rám.
Regisztráció  |  Elfelejtettem a jelszavamat

Néhány jótanács linkbeküldéshez, hogy egyikünk se dolgozzon hiába:

Az ellenőrző email-re 5 napig várunk választ, ennek hiányában automatikusan töröljük a beküldött linket.

A honlapunkra visszamutató linkért hálásak vagyunk.

Írj olyan ajánlót az oldaladnak, amitől olvasója kedvet kaphat oldalad meglátogatására - vagy legalább tartalmazzon valami hasznos plusz információt.. Ne csak a kulcsszavaidat sorold fel, azt nem szeretjük!
A linkajánlás címében ne legyen kulcsszó ismétlés.
Az ajánlás tartalma legyen legalább 300 karakter hosszúságú egyedi szöveg. Ne vidd benne túlzásba a kulcsszavad ismételgetését.

Helyesírási hibák (pl. szerviz hosszú í-vel írása), kulcsszavak kedvéért kifacsart, magyartalan mondatszerkesztés, vagy az írásjelek helytelen használata (Pl. vessző előtti szóköz, avagy a pont, vessző után hiányzó szóköz, a linkgyűjtemény szerkesztő heveny dührohamát vonja maga után. Ilyen állapotban pedig nem lehet felelősséget vállalni azért, hogy nem tesz-e kárt a linkajánlásban - azaz lehet, nem kerül be a honlap a linktárba...

No sz@x, no drog, no pia, no warez, no fegyver, no politika, no erőszak, no olyasmi, amitől a nézők egy része kihányná a belét.

Ne küldd be ugyanazt a tartalmat több domain égisze alatt, ne küldj be olyan tartalmú oldalt, amely tartalom más honlapokon is ott virít.

Ne küldj be affiliate oldalt (regisztrálj és gazdagodj, vagy legalább én keressek rajtad pénzt...)

Nem fogadunk be olyan honlapot sem, amely oldalainak számosságát egy rokkant favágó is meg tudja számolni egy kezén.

Ha a honlapod még félkész, akkor fejezd be, mielőtt beajánlod! A látogatóid csak egyszer fognak csalódni benne, másodszor nem fognak meglátogatni.

Kerüljük a csalódást!

Köszönjük, hogy értelmes, értékes weboldalakkal gyarapítod a linkgyűjteményt

Aláírás: a linkfarm.hu linkkatalógus szerkesztője